OVER ONS

Govers Metaaltechniek is een bedrijf, welke werkt met een klein, flexibel team dat de kwaliteiten, kennis en ervaring in huis heeft om te zorgen voor maatwerk in metaal. Ze probeert op de markt in te spelen door de productiemiddelen doorlopend te vergelijken met de laatste ontwikkelingen in de markt.

Govers Metaaltechniek is gespecialiseerd in het mechanisch bewerken, lassen en/of  monteren van onderdelen vervaardigd uit staal, roestvast staal, non ferro metalen en/of kunststof.

Uit onderzoek (TUE) is gebleken dat we weinig concurrenten hebben. Ondanks onze grote hebben we zowel mechanische bewerkingen als draaien en rrezen maar we verzorgen ook plaatwerk en lassen en monteren.

HISTORIE

Govers Metaaltechniek BV, voorheen PGS-Technical Sevices, is opgericht door Frank Govers. Het was een kleine zeer flexibele onderneming met een vaste klantenkring.

Per 1 januari 2006 is het bedrijf overgenomen door Henny van Moorsel. Het eerste  jaar na de overname is bewust gekozen om Govers Metaaltechniek BV door te zetten op de manier zoals Frank Govers dat had gedaan. Op deze manier konden de klanten wennen aan de nieuwe eigenaar terwijl alles zoals vanouds doorliep.

Inmiddels zijn er een aantal kleine veranderingen doorgevoerd. Zo wordt er weloverwogen maar continu geinvesteerd in mensen, middelen en machines. Enerzijds om het werkplezier te verhogen en anderzijds om bestaande en toekomstige klanten nog sneller en adequater te bedienen.

ONS TEAM

Henny van Moorsel

Directeur

Na 18 jaar gewerkt te hebben bij Philips Machinefabrieken in diverse funcies, heb ik per 1 jan. 2006 Govers metaaltechniek overgenomen.

Bij Philips heb ik veel ervaring opgedaan om de integrale kosten voor klanten te verlagen. Dit is inmiddels ook een sellingpoint voor Govers Metaaltechniek. Re-engineering naar maakbaarheid is hiervoor het sleutelwoord.

Karim

Mechanisch bankwerker / programmeur

Randy

Mechanisch bankerwerker / (robot)programmeur

Benny

Constructie bankwerker / (robot)lasser

Kevin

Parttime medewerker / robotprogrammeur

Thijs

Parttime medewerker